Bijzonderheden: In het hart van Colchagua Valley genieten de wijngaarden een natuurlijke bescherming van het Andesgebergte aan de ene kant en de Pacific aan de andere kant. De gemiddelde temperatuur schommelt tussen de 14 en 32 graden Celsius. Dit is de ideale temperatuur voor het verbouwen van kwaliteitswijnen. Deze Cabernet Sauvignon heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder "beste Cabernet Sauvignon" van Chili. Ook kreeg het van het toonaangevende wijnblad "The Wine Spectator" 88 punten met de opmerking "Best Buy"
Kleur: Mooi robijnrood
Neus: Fruitgeur, rode bessen, frambozen, pruimen
Smaak: Mooi fruit en zachte tannines, met een expressieve afdronk.
Serveertemperatuur: kamertemperatuur (18 graden)
Serveersuggesties: rood vlees, sauzen, gegrild vlees, wild, blauwe kazen.
Druivensoort: 100% Cabernet Sauvignon
Grondsoort: kiezel en klei